Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak atanan Mustafa Yazıcı’nın yoğun çabası sonucu ilçe başkanlığı daha modern bir ilçe binasına kavuştu. Partililerin yoğun katılım gösterdiği açılışta kurdeleyi İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu kesti.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışına; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Merkez Parti MYK Üyesi Marisa Gormezano, Merkez Parti Genel Başkan Danışmanı Ekrem Levent, Merkez Parti Sarıyer İlçe Başkanı Beyhan Demirtaş, Merkez Parti İl Sekreteri Nurgül Uzun, Merkez Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Aziz Büyükçolphan, İYİ Parti ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

AÇILIŞTA ŞEHİTLER UNUTULMADI

Her fırsatta Sarıyerliler ile iç içe olacaklarını ifade eden İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, parti binasının ilçe merkezinde olmasına büyük özen gösterdi. Sarıyer Merkez’de bulunan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kapsamda partililerin ve vatandaşın ulaşımı için büyük kolaylıklar sağlıyor. Kesilen açılış kurdelesinin ardından İdlib'de şehit düşen Mehmetçikler için dualar edildi. Konuklar İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı’ya ve ilçe yöneticilerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Açılış ile ilgili tüm detayları ve özel röportajları gazetemizin 141. sayısında okuyabilirsiniz.

SARIYER POSTA