İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nın, Muharrem Ayı dolayısıyla Ayazağa Mahallesi'nde kurduğu çadırı ziyaret eden ilçe yöneticilerinden Murat Aktar'ın aracı saldırıya uğradı. Aktar, emniyete giderek şikayetçi oldu.

Mahalle meydanında aşure dağıtmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla çadır kuran İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda saldırı şoku yaşandı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ilçe yöneticilerinden Murat Aktar'ın aracının camı kırıldı. Programa; İYİ Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Akaltun Işık, İYİ Parti İstanbul ve Sarıyer yöneticileri de katıldı.

"BU SALDIRILAR BİZİ GÜÇSÜZ KILMAZ, AKSİNE DAHA DA GÜÇLENDİRİR"

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İlk gün aşure dağıtımı ile faaliyete geçen çadırımızın kurulum amacı mahallelinin dertlerini sıkıntılarını dinlemek ve İYİ Parti olarak bizlerden neler beklediğini öğrenmekti. Fakat çok başarılı seyreden bu faaliyetimiz bazı kişi ya da kişileri rahatsız etmiş olacak ki İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizden Murat Aktar’ın çadırımızı ziyareti sırasında aracı darp edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'ne  suç duyurusunda bulunulmuş olup, kamera kayıtları incelenmesi akabinde suçlu ya da suçluların yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz. ‘Bunlar daha iyi günleriniz’ ile başlayan ve kayıtsızca alçakça devam eden bu saldırıların son bulması en büyük temennimizdir. Yılmayacağız. Yolumuzdan alı koyamayacaksınız bizleri. İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu’nun kendisine yapıldığı saldırı akabinde söylediği gibi bu saldırılar bizi güçsüz kılmaz, aksine daha da güçlendirir. Murat Aktar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

SARIYER POSTA GAZETESİ