İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, partililer ile mahalle başkanları tanıtım toplantısında bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte, yeni üyelere parti rozeti takılırken, mahalle başkanlarına ve mahalle kadın temsilcilerine çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Karadeniz Vakfı'nda gerçekleştirilen organizasyona; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Berna Sukas, Arzu Önşen, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Akaltun Işık, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Abdullah Şalcı, Erhan Özkan, Fisun Mehlika Toca, İYİ Parti İstanbul ve Sarıyer ilçe yöneticileri, İYİ Parti Sarıyer mahalle başkanları ve yeni üyeler katıldı.

YENİ ÜYELERE PARTİ ROZETİ TAKILDI

Etkinlikte mahalle başkanlarına ve mahallelerin kadın kolları temsilcilerine çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Ayrıca son dönemde partiye 150 yeni üye kazandırılırken, programa katılım sağlayan üyelere İYİ Parti rozeti takıldı.

"MİLLETİN BEKLENTİLERİNE CEVAP OLABİLME ADINA GAYRET GÖSTERİYORUZ"

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, "Türkiye'nin içerisinde bulunduğu dönemde ekonomisi, sağlık düzeni, eğitim sistemi bozuk, toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bir süreci yaşıyoruz. 3.5 yıl önce bu olumsuzlukları öngörerek, Genel Başkanımız Meral Akşener ve bir grup cesur insan yola çıktı. Akabinde İYİ Parti bugün çare olarak görülmekte ve özlemle iktidar olması bekleniyor. Partimiz kurulduğu günden bu yana ülkemizin geldiği noktanın sebebi olanlar ve onların yörüngesindeki şer odakları tarafından tehdit ve taciz ediliyor. İYİ Parti'nin ülke çapındaki yöneticilerin bir çoğunluğunun siyasi geçmiş aidiyeti bulunmuyor. İYİ Parti'yi çare olarak gördüğümüz için bir araya geldik. Memleketin ve milletin beklentilerine cevap olabilme adına gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

"TEŞKİLATLARIMIZIN RUHUNU YAŞAMAK BİZLER İÇİN BÜYÜK KEYİF"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, "Sizlerle birlikte olmak ve teşkilatlarımızın ruhunu yaşamak bizler için büyük keyif. Geçtiğimiz günlerde annem bana 'sana ettiğim dualar kabul oldu' dedi. Bende ne için dua ettiğini sorduğumda 'Allah seni her zaman iyilerle karşılaştırsın' cevabını verdi. İçerisinde bulunduğum yapıya baktığımda Allah beni gerçekten iyilerle karşılatırdı" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ