İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ve beraberindeki heyet, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Yazıcı, yaptığı açıklamalar ile önemli mesajlar verdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, İYİ Parti Sarıyer İlçe Sekreteri İbrahim Temur, İYİ Parti Sarıyer Başkan Yardımcıları Mehtap Bilginoğlu ve İlkim Tuğçe Durmuş da yer aldı.

"HALK EĞER SÜREÇ BÖYLE DEVAM EDERSE ARTIK 'DUR' DİYECEK"

Son dönemlerde siyaset kulislerinde konuşulan ve ülke gündeminde yer alan erken seçim tartışmalarına ilişkin konuşan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, "AK Parti 1 sene içerisinde seçime gitmezse kadrolarını dinamik halde tutmakta problem yaşar. 2022 yılının Haziran ayına kadar erken seçim olabileceğini düşünüyorum. Süreç böyle devam ederse halk artık 'dur' diyecek" dedi.

"İYİ PARTİ ÇEKİM MERKEZİ OLDU"

Teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili konuşan Yazıcı, "İYİ Parti Sarıyer olarak 38 mahallenin 25'inde mahalle başkanını belirledik, ilçe genelinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Geriye kalan 13 mahalle için de ince eleyip sık dokuyoruz. Mahallesini tanıyan, halk ile iç içe olan isimler ile yola devam etmek istiyoruz. Her mahallemizde birçok  üyemiz var. Kurulduğumuz ilk dönemlerde insanlar ile iletişime geçip teşkilatlarımızda görev almalarını, partimize üye olmalarını konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Fakat artık insanlar isteyerek gelip partimize üye oluyorlar. İYİ Parti artık çekim merkezi oldu" ifadelerini kullandı.

"SARIYER'DE MARKA PROJELERİN YAPILMASI GEREKİYOR"

Yazıcı, "Sarıyer'de marka projelerin yapılması gerekiyor. Bazı mahallelerde önemli firmalar, şirketler, siteler bulunurken, Merkez'i ön plana çıkması gerek. Sarıyer'i ekonomik olarak nasıl canlı tutabilirsiniz? Fakat, sanayi kenti, endüstriyel anlamda ticaret merkezi yapamazsınız. Peki ne yapacaksınız? İlçemizde ilk olarak özellikle iç turizme yönelik çalışmalara önem verilmeli" dedi.

YAZICI SARIYER'İN SORUNLARINA DEĞİNDİ

Sarıyer'in büyük sorunları olduğunu belirten Yazıcı, "İlçemizin birçok problemi bulunuyor. İmar, mülkiyet, ulaşım gibi sorunlarının yansıra, Sarıyer'de konut, okul gibi yapıların büyük çoğunluğu depreme karşı güvensiz.  Özelikle okulların biran önce güçlendirilmesi gerekiyor. Ayrıca FSM, Baltalimanı ve çevre mahalleler yaklaşık 30 bin nüfusu bulunuyor.  Malesef burada yaşayan öğrencilerin gidebileceği bir lise yok. Sarıyer'de acilen eğitim konusunda önemli adımlar atılmalı" dedi. 

SARIYER POSTA GAZETESİ