İYİ Parti Teşkilatı, Sarıyer'deki esnaf ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Merkez Mahallesi'ndeki esnafla bir araya gelen partililer, bu kez Maslak Oto Sanayi Sitesi'ni ve SASİDER'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Erhan Özkan ile Abdullah Şalcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Onur Aydın, İYİ Parti İstanbul ve Sarıyer yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

İYİ Parti heyeti ilk olarak Maslak Oto Sanayi esnafını ziyaret etti. Pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanmada mağduriyet yaşayan esnafın sorunlarını dinleyen parti yöneticileri, vatandaşın taleplerini Genel Başkan Meral Akşener'e ileteceklerini belirtti.

SARIUÇAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede bir kez daha Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak'ı makamında ziyaret eden İYİ Partililer, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Muhtarlığın ve derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan heyet, mahallenin sorunlarını da dinledi.

STK ZİYARETLERİNE DEVAM

İYİ Partililerin son durağı ise Sarıyer'in en etkili dernekleri arasında yer alan SASİDER oldu. Bu ziyarette İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da yer aldı. Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren SASİDER Başkanı Ali Genç, dernek olarak siyasi parti ayrımı yapmadıklarını belirtti. Görüşmede, mülkiyet sorunundan seçime, vatandaşın talebinden Sarıyer'in problemlerine kadar birçok konu masaya yatırıldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ