İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Ayazağa'da kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Programa katılım yoğun olurken, yeni üyelere parti rozeti takıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğe; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başknaı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Akaltun Işık, İYİ Parti Sarıyer ve İstanbul yöneticileri ile partililer katıldı.

Yeni üyelere parti rozeti

Programda İYİ Parti'ye üye olanlara İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve il yöneticileri tarafından parti rozeti takıldı. Etkinlik kapsamında Ağıralioğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı Ayazağalılar ile bir araya geldi. Vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyen Ağıralioğlu parti politikaları hakkında bilgi verdi.

Mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Kahvaltı programının sona ermesiyle birlikte İl Başkanı Buğra Kavuncu Sarıyer'in 39 mahallesindeki parti temsilcileri ile bir araya geldi. Mahalle yapılanmaları, düzenlemeler ve nasıl etkili olunabileceğine ilişkin konuların ele alındığı görüşmede, mahalle başkanları alanlarda karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini dile getirdi. Kavuncu ve Yazıcı, programın değerlendirmesini yapmak üzere ilçe binasına geçti.

SARIYER POSTA