BARIŞ

Sarıyer CHP’de seçime girme krizinin aşılmasının ardından İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Belediye Başkanı Şükrü Genç arasındaki gerginlik son buldu. Taraflar yerel seçim öncesi birlik-beraberlik ve koordinasyonlu bir şekilde çalışmak için karar aldı. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe yönetimi, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç ve belediye yönetimi belediye meclis üyesi adaylarıyla kahvaltı organizasyonunda buluştu.

İstinye’de bir restaurantta düzenlenen kahvaltıda Mehmet Deniz ve Şükrü Genç CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerin barkovizyona aktarımını izleyerek belediye meclis üyelerine seçim çalışmalarında belediyecilik hizmetini anlattı. Sosyal belediyecilik anlayışının CHP’li Sarıyer Belediyesi döneminde uygulandığının kanıtı olan 5 yıllık hizmet, 144 sayfalık hazırlanan gazetede yer aldı. Sayfalara sığmayan hizmetler ise sözlerle anlatıldı. Son birkaç gündür tüm Türkiye’nin gözleri, yaşanan evrak kriziyle Sarıyer’deydi. Ancak iktidar yolunda CHP’nin önünü kesmek isteyenlerin gayretleri boşuna çıktı. Mehmet Deniz ve Şükrü Genç ‘in seçim çalışmaları için belediye meclis üyeleriyle bir araya geldiği kahvaltıda oldukça neşeli olmaları gözlerden kaçmadı.

Kahvaltı organizasyonundan sonra Cumhuriyet Mahallesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin düzenlemiş olduğu yemeğe katılan Mehmet Deniz ve Şükrü Genç coşku seli içinde karşılandı.