Ankara’daki Olağanüstü Kurultay’da alınan isim değişikliği kararının ardına İşçi Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı da harekette geçti. İlçe Başkanlığı alınan karar gereği düzenlediği törenle tabelasını değiştirdi.


iscipartisi4“Milli Hükümet için birlik” sloganıyla 7 Haziran seçimlerine hazırlanan ve Ankara Arena’da dev bir kurultay gerçekleştiren İşçi Partisi, aldığı sürpriz bir kararla isim değişikliğine gitmişti. Alınan karardan sonra il ve ilçe binalarındaki tabelalar bir bir değişiyor. Alınan karardan sonra harekette geçen İşçi Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı İlçe Başkanlığı düzenlediği törenle tabelasını değiştirdi. Ünlü sunucu ve Vatan Partisi İl Yöneticisi Gülgün Feyman‘ın da katıldığı tören, coşkulu konuşmalara ve renkli görüntülere sahne oldu. Yeni üyelerin de katılm sağladığı tabel değiştirme töreninde konuşan Vatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Süheyla Eremen,birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Türkiye’yi AKP’den kurtarmak için mücadele edeceklerinin altını çizen Eremen “Bu değişim vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Feyman: Vatan'a hoş geldiniz


Daha sonra söz alan Vatan Partisi İstanbul İl Yöneticisi ve ünlü sunucu Gülgün Feyman, 'Vatan'a hoş geldiniz' iscipartisi8824diyerek sözlerine başladı. Kritik bir süreçten geçtiklerini ifade eden Feyman, mücadele çağrısında bulunarak "Biraz önce dostlarla sohbet ederken içeride bir haber karesini hatırlatmak istiyorum sizlere: işçi, anamızı ağlattınız deyince, o dönemin başbakanı şimdinin cumhurbaşkanı ona “al ananı da git” demişti biliyorsunuz. Şimdi Vatan Partisi diyor ki “Ananı da al gel”, Gülümse Türkiye” Bizi bugüne dek hala ağlatan ve gözyaşları üzerinden iktidar olmayı seçen işkenceci bir iktidar var karşımızda. O bakımdan gülümse Türkiye diyerek İşçi Partisi artık Vatan Partisi olmuştur. Bütün Türkiye’yi yurtiçinde, yurtdışında yaşan bütün yurttaşlarımızı kucaklayan sen, ben, o ayırt etmeksizin kucaklayan bir parti haline dönüştü. Hepimize çok büyük görevler düşüyor, aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Her şeyden önce ve gazeteci kimliğimi bir tarafa bırakarak partimin bir çalışanı, bir neferi olarak şunu söylemek istiyorum; her birimiz çok önemli bir sorumlulukla karşı karşıyayız tarih önünde" şeklinde konuştu.

isci7jpg (1)Tüm üyelerin ailelerinden başlayrak yeni bir çalışma disiplini oluşturması gerektiğinin ifade eden Feyman "Ben iki kız annesiyim, 30 yaşını geçmiş ikiz kızlarım var. Onlar da partimizin üyesi oldular.En yakın aile fertlerimden başlayarak canı gönülden herkesin üye olmasını ve bu üyeliklerin oya dönüşmesi için çalışmalıyız. Üye olmak yetmez onların oya dönüşebilmesi için de ciddi bir çalışma yapmak zorundayız. Partiye yönelik isimler üzerinden karalama kampanyası yapmak isteyenler var, onlara verecek cevabımız net, kapı gibi cevabımız var. Her birimiz ödevimize çok iyi çalışmak zorundayız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından partililer ilçe binasının dışına çıkarak hep birlikte Vatan Partisi tabelasının açılışını yaptı.