İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Darüşşafaka Cemiyeti’ni ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. İmamoğlu’na ziyareti sırasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te eşlik etti.

İlk olarak Darüşşafaka Cemiyeti’nin yöneticileri ile bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, ardından öğrencilerin yanına gitti. Yoğun ilgi ile karşılaşan İmamoğlu, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen çocukları kırmadı. İmamoğlu'na, Başkan Şükrü Genç'in yanı sıra İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ve Meclis üyeleri de eşlik etti.

İMAMOĞLU’NA ATATÜRK PORTRESİ

Ekrem İmamoğlu’na ziyaret sırasında 8. sınıf öğrencisi Gökçenur Aksoy tarafından kendi yaptığı Atatürk portresi hediye edildi. İmamoğlu, hediyeden duyduğu memnuniyeti, “Çok naziksin, harika. Eline sağlık. Başarılar Nur, devam edeceksin değil mi, hiç bırakmayacaksın” sözleriyle dile getirdi.

“ALLAH UTANDIRMASIN”

İmamoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Öktem, “Hakikaten sizi kutlama arzumuza verdiğiniz cevap her türlü övgünün üzerinde. Ülkemizin kurumu olan Darüşşafaka’ya, Belediye Başkanı’mızın hem büyükşehirde hem Sarıyer içerisinde bize ilgi ve destek göstermesi bizim için çok mutluluk verici. Bu yuvanın çocukları olan bizler de sizlerin sayesinde halkımızın desteği ile bayrağı elimize verilen yerden alıp daha da yükseklere götürmeye çalışıyoruz. Allah utandırmasın” dedi.

SARIYER POSTA