İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen iftar programına katılırken, çalışmalarda sona gelindiğini ve 1 milyon 100 bin metrekarelik alanın 19 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

İmamoğlu, iftarını Atatürk Kent Ormanı şantiyesinde çalışan İBB Park Bahçeler işçileri ile birlikte yaparken, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına büyük önem verildi. İmamoğlu’na iftar programında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kalkanlı ve Park Bahçe ve Yeşil Alan Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin de eşlik etti.

“19 MAYIS’TA DA BURADA OLACAĞIZ”

İftar öncesi konuşan İmamoğlu, “Bugün de çalışan arkadaşlarımızla bir aradayız. Burası İstanbul’a değerli bir alan olacak Atatürk Kent Ormanı. Çalışan işçimizden mühendisimize, taşeronumuza, müteahhidimize varıncaya kadar ve emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önemli bir noktadayız. İnşallah 19 Mayıs’ta da burada olacağız. Gençlerle biraz gezeceğiz. Ramazan ayındayız, iftarımızı açacağız sizlerin bu emeklerinin sonunda. İnşallah hem tuttuğumuz oruçlar kabul olsun hem de bu başımızdaki sıkıntılı durum, pandemi süreci bir an önce bitsin. Normal yaşantımıza dönelim. Çocuklarımıza, ailelerimize, anne, babalarımıza sağlık diliyoruz. Tabi önümüzdeki Kadir Gecesi var, şimdiden Kadir Gecesi de mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ