BAŞKAN GENÇ İMAMOĞLU'NU YOUTUBE KANALINDA AĞIRLADI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Youtube kanalında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. Samimi havada geçen program da ilginç ve renkli anlar yaşandı.

23 Haziran’da yenilenecek olan İBB seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’i ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda kendi adıyla açtığı ve büyük beğeni toplayan sosyal paylaşım sitesi YouTube kanalında Şükrü Genç’e konuk oldu.

“Millet iradesinin yaşadığı bu sıkıntıyı tamir edeceğiz”

Programda konuşan Ekrem İmamoğlu, “Halkımız ile bağ kurmanın en güzel yollarından biri de sosyal medyayı doğru kullanmak. Bu yüzden Youtube kanalı ile çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Seçime 1 gün kala Sarıyer’e gelmişken Sarıyerlilerden bir isteğimiz var. Özellikle 31 Mart’tan sonra millet iradesinin yaşadığı bu sıkıntıyı tamir edeceğimiz 23 Haziran’da hem İstanbul hem de demokrasi adına oylarını istiyorum. Bu oylar Ekrem İmamoğlu’nun şahsına verilmesinden öte demokrasi ve İstanbul’daki israf düzenine karşı verilmiş oy olacağını hatırlatmak istiyorum” dedi.

“Sarıyer’in desteğini istiyorum”

“Sarıyer’in sorunlarına samimiyetle eğilen bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi olacak” diyen İmamoğlu, “Tapu probleminden birçok soruna kadar Şükrü Başkanın başlattığı tüm güzel süreçleri geçmiş yönetimlerin siyaseti karıştırarak yok sayan anlayışı kenara koyacağız. Bu yüzden Sarıyer’in desteğini istiyorum. Başaracağız ve her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“Asık yüzlerin kısa sürede gülmeye başlayacak”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise, “Türkiye’nin yeniliğe çok ihtiyacı var. Bu süreçte İstanbul’dan başlıyor. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi halinde asık yüzlerin kısa sürede gülmeye başlayacağını biliyoruz. Bu da özellikle çocuk ve kadınlardan başlayacak” diye konuştu.