CHP İstanbul 2.bölge Milletvekilli adayı olarak genel seçimlere giren ve Sarıyer’de iyi oy almasına rağmen diğer ilçelerde beklenen oyun çıkmaması nedeniyle meclise giremeyen Opr.Dr Cengiz Alp, Sarıyer Posta Gazetesi aracılığıyla Sarıyer halkına ve partililere teşekkür etti.


CHP İstanbul 2.bölge Milletvekilli adayı olarak genel seçimlere giren Opr. Dr Cengiz Alp, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardında ilk değerlendirmesini Sarıyer Posta Gazetesi’ne yaptı.  “Mutlu ve umutlu gelecek güzel günlerimizin habercisi olan 7 Haziran seçimlerini geride bırakmış bulunmaktayız” diyen Dr. Alp,  sonuçların ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dr. Alp: Başlangıç mücadeleye devam diyoruz


Toplumun sağduyusu nedeniyle böylesi bir sonucun ortaya çıktığını ifade eden Dr. Alp, “ Kazanan; kadınlarımız gençlerimiz demokrasimiz, kaybeden ise diktatörlük olmuştur. Türkiye’deki seçmenlerin sağduyusu neticesinde böylesi bir sonuç ortaya çıkmıştır. Toplumun sağduyusuna her zaman güvenmişimdir.  Bu sağduyunun ülkemizin demokratik sistemine katkı sunacağın umuyorum.  Otoriterleşme eğilimi gösteren sitemin rafa kaldırılması yerine koalisyonların yerine gelmesiyle toplumda var olan kutuplaşmanın azalacağı, hem doğu-batı ekseninde hem de tüm etnik gruplar arasında güzel bir yaşamı göreceğiz. İlk günden beri desteklerini esirgemeyen, emek veren parti çalışanlarına, gençlik ve kadın kolları çalışanlarına teşekkür ediyorum. Özellikle beni yalnız bırakmayan ve gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Sarıyer halkına ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu bazıları için sonun başlangıcı bizler için ise demokratik mücadelemizin ilk ayak sesleridir. Sizlerden aldığımız güç ve azimle bu daha başlangıç mücadeleye devam diyoruz” şeklinde konuştu.