‘Eşit bilimsel bir eğitim sisteminin yeniden inşası için adayım’ diyen  CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş'a Sarıyer’den tam destek geldi.


IMG_6490CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş, düzenlediği  kokteyle  Sarıyerliler ile bir araya geldi.  Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Armoni düğün salonunda  gerçekleşen kokteyle CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları Necati Yıldırım, Hüseyin Şahin, Yüksel Kaya, İnan Güney, M. Arif Genç, Zeynep Nurfeşan Ağra, Refik Ecevit, CHP Beyolu İlçe Başkanı Muharrem Bulut, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Fadik Eker, Özkan Sucu, Hüseyin Coşkun, Mustafa Bakır, Mustafa Balcı, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir, ÇYDD Sarıyer Şube Başkanı Gül Çağlayan, Baltalimanı Mahallesi Muhtarı Ali Haydar ile Güntaş ailesinin bireyleri de katıldı.

Meslektaşları yalnız bırakmadı


IMG_6467Kokteylde adeta CHP’nin iktidara yürüyüşünün coşkusu yaşanırken CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş'a tam destek geldi. Yoğun katılımın olduğu kokteyl müzik dinletisiyle başladı. Meslektaşlarını bu anlamlı günde yalnız bırakmayan İclal-Suat çiftinin sundukları müzik ziyafetiyle konuklara eğlenceli anlar yaşatırken TBMM yolunda Güntaş’a katkı sundular.

Daha sonra söz alan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş,  önemli mesajlar verdi.  “CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için yola çıktım” diyen Güntaş,  “İktidar olmak, 8 Haziran sabahı Türkiye’yi yepyeni bir güne başlatmak için, çocuklarımızın geleceğine vurulacak prangaları kırmak için, bu baskı düzeninin son bulması, özlenen demokrasi şiarını daha gür haykırmak için, halk adına sol bir iktidarın kurulması için, CHP bayrağını, yıkacağımız zulmün surlarına dikmek için, CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için yola çıktım. Bana, CHP iktidarında yaşayacağımız özgür, demokratik ve refah dolu güzel günler için omuz vermenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

 “Halk bizimle mutlu olacak”


IMG_6478Türkiye haklarının kurtuluşunun CHP iktidarıyla mümkün olacağını altını çizen Hülya Güntaş, “Bu seçimde AKP’yi ve taşıdığı zihniyeti sandığa gömecek devrimi, bayrağı bizlere Denizlerden, Sinanlardan kalan sol yanımızla yapacağız. Devrimi, demokrasi mücadelesinde yitirdiğimiz ve arkalarından söz verdiğimiz canlar için yapacağız. Gerçek demokrasi ve halkın huzuru için yük bizim omuzlarımızdadır. Bu sorumluluğu taşımalı, hakkını vermeli ve ayrımsız tüm halkın kurtuluşunu sağlayacak CHP iktidarını sandıktan çıkarmalıyız. Umut bizim, yarın bizim, iktidar bizim. Halk bizimle mutlu olacak” dedi

 Çalışma ekibi tam kadro


IMG_6462Kokteylde Güntaş’ın ön seçim kampanyasını yürüten ekip arkadaşları tam kadro hazır bulundu. Güntaş’ın diğer bir destekçisi ise 6 ayık torunuydu. Güntaş’ı yalnız bırakmayan annesi, babası, eşi ve oğulları birlikte olmanın haklı gururunu yaşarken bol bol fotoğraf çektirdiler.

Kokteyle alkışlar eşliğinde sona erdi.

Selçuk ARSLAN