Daha önce de skandallarla gündeme gelen Sarıyer Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Adem İ. isimli işçi bir köpeği öldüresiye dövdü. Zavallı hayvanın kafatası kırıldı.
Hayvanlara işkence haberlerine bir yenisi daha eklendi. Sarıyer Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nden kan donduran görüntüler geldi. Barınakta çalışan Adem İ. isimli işçi bir hayvanı döverek kafatasını kırdı. Olay hayvanverleri ayağa kaldırdı.

O ADAM KOVULDU… KÖPEK ANNESİNE KAVUŞTU!



Sarıyer Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir işçi tarafından dövülen ve kafatası kırılan köpek, sahibi ve hayvan dostları tarafından merkezden kurtarıldı. Köpeğin sahibi Birgül Kükrer, köpeğe şiddet uygulayan Adem İ.’den şikayetçi oldu.

ŞİDDET DEVAM EDİYOR


5

Hayvanların kurtarılmasında öncülük eden hayvan hakları savunucusu Banu Aydın “Hortumla dövülüyor dedik, işkence devam ediyor dedik. Ama söylediğimizle kaldık. Çünkü Sarıyer Belediyesi hayvanlara işkence yapmaya devam ediyor. Biz sadece gördüklerimizi söyledik ama bazıları Sarıyer Belediyesi’nin Kısırkaya köyündeki Hayvan Rehabilitasyon Merkezine destek çıktı. İşci  Adem İ. senelerce oraya gelen hayvanlara cehennemi yaşatanlardan biri. Bizzat yeni doğmuş köpek yavrularını, tazikli suyla kanala attığını, felçli ayağa kalkamayan hayvanlara hortum tutup, fırçalarla dövdüğünü gördük. Ama nedense görevden ısrarla alınmayan işçi iki gün önce hangarda kafesteki savunmasız bir Golden cinsi köpeğe vura vura kafatasını parçaladı. Barınakta işçi Adem tarafından döve döve kafatası parçalanan köpek için Kolluk Kuvvetleriyle birlikte oradaydık olay ile ilgili soruşturma açıldı” dedi.

ŞİDDET MAĞDURU SİNDİ ŞİMDİ EMİN ELLERDE


Şahsın görevden uzaklaştırıldığını belirten, Sarıyer Belediyesi, Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altında bulunan Sindi’ye şiddet uygulayan çalışan hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı. Sahibini görünce mutluluğu yüzüne yansıyan köpek Sindi artık emin ellerde.