2007 yılında MHP’den Gaziantep milletvekili seçilen Hasan Özdemir, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsan Bilgiç’i ziyaret edip, çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.


B(126)Bir dönem milletvekilliğinden sonra özel bir üniversitede danışma kurulu üyeliğini sürdüren Hasan Özdemir, MHP Sarıyer İlçe yöneticileriyle iktidar olmanın yollarını tartıştı. Sohbet sırasında bürokrasi ve siyasette edindiği deneyimlerinden örnekler vererek, MHP’nin iktidara nasıl yürümesi gerektiğini anlatan Özdemir, “Türkiye’de her parti kendi amacı doğrultusunda iktidara gelmeyi hedefliyor. Ancak öyle büyük bir iktidar hırsı var ki kuralsız bir yarış yapılıyor. Bu nedenle herkes, herkes için her şeyi söylüyor, rakibini engellemek, önünü kesmek için her yolu deniyor. Ne siyaset etiği kaldı ne de toplumsal kurallar. Hepsi çiğneniyor. Toz-duman içinde yapılan bu siyasetten başarılı çıkmak için rakip partilerden farklı yollar denemeli, devamlı halkın içinde olmalı ve topluma genel mesajlar vermek yerine her bölgeye, her kesime özel mesaj, slogan ve söylemlerle hitap etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç hakkında da övücü sözler kullanan Hasan Özdemir, “Ünsal’ı eskiden beri tanırım. Genç, dinamik ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Üstelendiği ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüteceğinden eminim. Kendisine başarı dilemek için ziyaret ettim. İnşallah ekibiyle birlikte Sarıyer’deki oyumuzu artıracak, iktidara gelmemizde önemli katkılar sunacaktır” diye konuştu.

Hasan Özdemir’in ziyaretinden memnuniyet duyan MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç de yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte ağırladığı konuğuna, parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Sarıyer Kent Gazetesi