AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Meclis toplantısında 'çoban' gafı yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i sert sözlerle eleştirdi. Kurşun, 'Şükrü Genç'i özür dilemeye davet ediyorum" dedi.

Sarıyer Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumu 2022 yılı tahmini bütçe görüşmelerinde tartışma yaratan açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Şükrü Genç'e bir tepki de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun'dan geldi.

"Sarıyer bu başkanı ve aciz yönetimini hak etmiyor"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulunan Kurşun, şunları söyledi: "Sarıyer gibi Boğaz'ın incisi ilçeyi hizmetten geri bırakıp, 12 yılda 'Sarıköye' çeviren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, şimdi de komşu ilçelerimizi hakir görmekle kalmamış, çobanlık mesleğini yapan tüm kardeşlerimizle de aşağılayıcı bir üslupla alay etmiştir. Şükrü Genç'i hizmete aç bıraktığı Sarıyerlilerin yanı sıra AK Partili ve CHP'li komşu ilçelerimizden ve çobanlarımızdan özür dilemeye davet ediyorum. Tarihi boyunca misafirperverliği ve nezaket sahibi insanlarıyla bilinen Sarıyer, bugün maalesef CHP yönetimi tarafından A8'i makam aracı yapmakla ve çobanları hakir görmekle anılan bir ilçe oldu. Vatandaşlarımızın bu başkanı ve aciz yönetimini hak etmediğine bir kez daha şahit olduk. Sabret Sarıyer, ak belediyecilikle tanışma günlerin yakındır, az kaldı diyorum."

Şükrü Genç'ten tepki çeken sözler

https://www.sariyerposta.com/siyaset/sukru-genc-ten-tepki-ceken-sozler-h64931.html

SARIYER POSTA