Demokratik Sol Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hümeyra Gürsoy, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla vatandaşlara üzerinde fotoğrafının yer aldığı sular ikram etti. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gürsoy, “Seçimde arzu ettiğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.

DSP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hümeyra Gürsoy, seçim standında Dünya Su Günü sebebiyle Sarıyerlilere su ve mavi şal hediye etti. Gürsoy’a DSP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaylıcıoğlu, DSP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayı Emin Ayyıldız ve partililer eşlik etti.

“Suyun kıymetini bilmiyoruz”

Etkinlik ile ilgili Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulunan veren Gürsoy, “Türkiye üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke. Aynı şekilde Sarıyer’de Boğaz’ın kenarında bulunan bir ilçe. Buna rağmen millet olarak suyun kıymetini yeteri kadar bilmiyoruz. Bu yüzden hem vatandaşlarımızı bilinçlendirmek hem de onlarla bir arada olmak adında bu güzel günde sahadayız” dedi.

“Seçimde arzu ettiğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum”

Yerel seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Gürsoy, “Artık seçimlere sayılı günler kaldı. Biz de buna istinaden günümüzün çok büyük bir bölümünü vatandaşlarımız ile bir arada geçiriyoruz. Onları ziyaret ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Sahada bize gösterilen teveccüh son derece memnuniyet verici. Sarıyerliler bize inanıyor, güveniyor. İnsanımız artık söz verilip de tutulmamasından yoruldu. Bir kadın olarak yapacaklarımızı anlattığım zaman bana hak veriyorlar, destek vereceklerini söylüyorlar. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde arzu ettiğimiz sonucu alacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.