Gümüşdere Mahallesi’nin mevcut Muhtarı ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de aday olan Abdullah Gündoğdu, mahallesine hizmet etmeye devam ederken, seçim çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Sarıyer’in sevilen muhtarlarından Abdullah Gündoğdu, geçmiş 2 dönemde mahallesine kazandırdığı hizmetler ile dikkat çekiyor. 2 bin 350 seçmenin bulunduğu Gümüşdere Mahallesi’nde 3. dönemde de aday olan Gündoğdu, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulundu.

Gündoğdu’dan dikkat çeken projeler

“Daha da güzel bir Gümüşdere için” sloganıyla çalışmalarını yürüten Gündoğdu, “Geçmişte olduğu gibi gelecekte de özveriyle ve inançla köyümüze hizmet etmeye hazırım. Ekibimizle birlikte yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Muhtar olduktan sonra mahallemize hiç olmadığı kadar hizmet yaptık. Köy camisinden, doğalgaza, imar barışından yardıma muhtaç vatandaşlara destek olma konusuna, su hattından asfaltlama çalışmalarına kadar çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Yeni dönem ile ilgili de çok önemli çalışmalarımız olacak. Mahallemize 24 derslik kapasitesinde okul projemiz, tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımıza yönelik projeler, yol yapım ve bakım çalışmaları, çocuklara yönelik kreş, kurban kesimi için kesimhane projeleri bunlardan bazıları. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben ve ekibim çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.