Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, partisinin Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada kadın kolları üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Gökçınar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

23 Haziran’da yapılacak olan İBB seçimi kapsamında Sarıyer’i ziyaret eden Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, kadın seçmenler ile bir araya geldi. Ziyarette; Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı İsmail Demir, Saadet Partisi Sarıyer Belediye eski Başkan Adayı Davut Tepeyurt ve İlçe Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundu.

“Seçim için çalışıyoruz”

Yoğun ilgiyle karşılanan Gökçınar, “Yeni bir seçim sürecindeyiz. Bugün de 23 Haziran ile ilgili konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. 31 Mart yerel seçimleri vaktinde yapıldı. Fakat her ne olduysa seçim iptal edildi. İşin garibi 4 oy kullandık ancak 1 tanesini kabul etmediler. Başta kadın kollarımız olmak üzere tüm teşkilatımız ile birlikte hukuksuz karara rağmen önümüzdeki seçim için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Milletin iradesi tecelli etsin”

“23 Haziran seçimi belediye başkanı seçmenin üzerinde bir anlam ifade ediyor” diyen Gökçınar, “31 Mart’a kadar beka sorunu vardı ama o bitti iş şimdi inananların birliğine geldi. 1 ay boyunca hayali başkan adayı gibi çalıştık. Bizi yok saymışlardı. Diğer adayların televizyonda yer aldığı sürelere bakın bir de benim yer aldığım süreye bakın. Aradaki adaletsizlik her şeyi ortaya koyuyor. Seçim sonuçlarında ki millet iradesi ile bir rahatsızlığınız yoksa bırakın bu irade tecelli etsin. Kutuplaşmadan vazgeçin, ‘Yüzde 50’yi evde zor tutuyorum’ demeyin” şeklinde konuştu.

Gökçınar’dan Sarıyer’e müjdeler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde Sarıyer Belediyesi ile bir araya geleceğini ve ilçeye hizmet edeceklerini vurgulayan Gökçınar, “ Sarıyer benim için çok özel bir ilçe. İsmail Başkanım ile birlikte burada çok sayıda program yaptık. Buraya geldiğim zaman sahili görmek, denizin tadını çıkarmak ve ferah bir yolculuk yapmak isterim. Sahil bölümünün dar olduğunu kabul ediyorum. Ancak bunun da çözüm yolları var. Yerel yönetim ile birlikte gereken neyse onu yapacağız. Sarıyer’i yöneten hangi partili olursa olsun bu detaya bakmadan oturup projelerimizi konuşacağız. Zaten ilçenin yararına olan bir projeye hayır demek hainliktir. Bunun yanı sıra balıkçılar çarşısı ile ilgili de çalışmalarımız olacak. İnsanların rahatlıkla gidebildiği modern bir çarşıyı ilçeye kazandıracağız” dedi.

Toplantı soru-cevapların ardından sona ererken, İlçe Kadın Kolları üyeleri günün anısına Gökçınar’a hediye takdim etti.