CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP İlçe yöneticiler ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri ile Sarıyer’de bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak, İstanbul'un 39 ilçesinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Artan Enerji Zamları Geri Alınsın’ adlı, basın açıklamasına katılan İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve beraberinde ki heyet daha sonra Sarıyer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

"ESNAFIMIZ KONTAK KAPATMA NOKTASINA GELDİ"

Basın açıklamasının ardından Zeybek ve beraberindeki heyet ilk olarak Sarıyer Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hakan Akkaya ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Minibüs durağında gerçekleşen görüşmede, artan yakıt fiyatları ile ilgili mağduriyet yaşadıklarını dile getiren minibüsçü esnafı, sorunlarını Milletvekili Zeybek ile paylaştı.

Ziyarette, iktidarının yanlış ekonomi politikaları eleştiren Zeybek, “Akaryakıttan yedek parçaya, iğneden ipliğe kadar gelen zamlar, maliyetlerdeki artışlar sonrası minibüsçü esnafımız kontak kapatma noktasına gelmiştir” dedi.

“25 BİN FIRINDA 100 MİLYON EKMEK ÜRETİLİYOR”

İkinci ziyaretini Tarabya’da bulunan Sarıyer Fırıncılar Odası’nı yapan Milletvekili Zeybek, Oda Başkanı Yaşar Girgin ve Yönetim Kurulu’nun fırıncılıkla dert ve şikayetlerini dinledi. Zeybek, “Türkiye'de yaklaşık 25 bin fırında günde 100 milyonu aşkın ekmek üretiliyor. Un fiyatlarında ve tedariğinde, üreticilere yönelik uygulanan elektrik ve doğalgaz tarifelerinde yeni düzenlemelerin yapılması şart. AKP, elini ekmek üreten fırınlardan çekmelidir!”

CHP iktidarında esnafımızın yaşadığı sorunları akılcı ve sonuç odaklı uygulamalarla çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Zeybek, ziyaretlerin çok yararlı olduğunu belirten Zeybek, fırıncılarımız ve minibüsçü esnaf dostlarımıza konukseverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

SARIYER POSTA