Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Gökan Zeybek’e, İstanbul İl Başkanlığı yolunda, CHP Sarıyer örgütünden topyekün destek geldi.

SOTDPCHP İstanbul İl Başkanı adayı olduğunu resmen açıklayan birkaç kişiden biri olan mimar Gökan Zeybek, bugün Sarıyer’de verilen kahvaltıda CHP Sarıyer örgütü ile bir araya geldi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, CHP Sarıyer Belediye Meclsi üyeleri, Sarıyer Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri, ilçe yöneticileri ve delegelerin katıldığı kahvaltıda, Gökan Zeybek’e verilen destekle ilgili konuşmalar yapıldı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İstanbul’un AK Parti’den alınıp, Türkiye’de iktidarı ele geçirmek için yola çıktıklarını belirtip, bunun için Sarıyer’de güçbirliği yapıldığını belirtti. Deniz, Sarıyer örgütünün bir bütün halinde hareket etmesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dikkatini çektiğini belirtip, “Genel Başkanımız il başkanı seçiminde İstanbul’a müdehale etmeyeceğini söyledi Bu nedenle biz de ilçe başkanları olarak adayımızı belirleyip, kongreye öyle gideceğiz. Belediye Başkan Yardımcımız ve meclis üyemiz Gökan Zeybek’in il başkanlığı adaylığını destekliyor ve örgüt olarak yanında olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

jwt7Belediye Başkanı Şükrü Genç de yaptığı konuşmada Gökan Zeybek’in il başkan adaylığını desteklediğini ve kazanması için ilçe  yönetimi, kadın kolları ve gençlik kollarının da aynı şekilde Sarıyer için, CHP için, iktidarı ele geçirmek için bu yolda çalışması gerektiğini söyledi.

CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Nihal Karaal Yeşilbaş ile Gençlik Kolları Başkanı Nihan Sabaz’ın konuşmasından sonra söz alan Gökan Zeybek’in gençlere yönelik söylediği “CHP’yi aileniz gibi sevin” sözü dikkat çekti.

34Bu güne kadar CHP’nin değişik kademelerinde görev alıp, 30 yılı aşkın süredir aktif siyaset içinde bulunduğunu ifade eden Zeybek, “Örgütlü mücadelemiz sayesinde Sarıyer’de önemli kazanımlar elde ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da Türkiye’de iktidarı ele geçirene kadar var güçümüzle çalışıp, bütün sokakları tek tek geri alacağız. Gençliğe tavsiyem Cumhuriyet Halk Partisi’ni aileniz gibi sevin” dedi.

SARIYER KENT