Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gökan Zeybek, 19 Mayıs’ta açılması planlanan Hacıosman ile Derbent Mahallesi arasında kalan 1 milyon 100 bin metrekarelik Atatürk Kent Ormanı’nı ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret ettiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nının konuğu bu kez CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek oldu.

ZEYBEK’TEN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeybek, şu ifadeleri kullandı: “Doğal hali korunarak, insanların 12 km'lik bir parkurda yürüyüş yapabileceği ve nefes alabileceği bir ortam oluşturabilmek amacıyla koordine edilen, 19 Mayıs 2020 tarihinde gençlik adına bir yürüyüşle açılması planlanan Atatürk Kent Ormanını bugün ziyaret ettim. Metro ulaşımına yakın, konutların içerisinde yer alan ancak uzun zamandır atıl vaziyette kaderine terk edilmiş Sarıyer Hacıosman’da bulunan yeşil alan, İBB yetkililerinin özverili çalışmaları sonucu vatandaşın hizmetine sunuluyor. Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere; Sarıyer Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nın vatandaşın hizmetine sunulması doğrultusunda tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/siyaset/imamoglu-sariyerde-acilacak-kent-ormanini-denetledi-h61282.html

BENZER HABER: İMAMOĞLU SARIYER’DE AÇILACAK KENT ORMANI’NI DENETLEDİ

SARIYER POSTA GAZETESİ