Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi parti olma özelliği taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96. kuruluş yıldönümü, partinin Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen etkinlikle kutlandı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen programa; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Meclis üyeleri, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, CHP Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

KUTLAMA PASTASI KESİLDİ

Sarıyer Merkez’deki Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programla başlayan kutlama etkinlikleri, akşam saatlerinde CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde devam etti. Büyük coşkunun yaşandığı etkinlikte, gecenin ilerleyen saatlerinde üzerinde CHP logosunun olduğu kutlama pastası kesildi.

“DAHA FAZLA KENETLENMELİYİZ”

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Öncelikle partimizin 96. yıldönümü hepimize kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk, ülkemize demokrasinin gelmesi, insanların düşüncelerini özgürce söyleyebilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi’ni kurdu. Bizler, Atatürk’ün açtığı yolda yürümeye ve gösterdiği hedefe varmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yüzden her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz” ifadelerini kullandı.

BENZER HABER: CHP SARIYER 96. YILINI KUTLADI

https://www.sariyerposta.com/siyaset/chp-sariyer-96-yilini-kutladi-h60133.html

SARIYER POSTA