Özellikle pandemi sürecinde uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar nedeniyle zor günler geçiren küçük esnafa Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’ndan destek geldi. Açıklama yapan İlçe Başkanı Erhan Vergili, alışverişlerin mahalle esnaflarından yapılması çağrısında bulundu.

Yerel seçimler öncesi yaptığı STK, muhtarlık ve esnaf ziyaretleriyle Sarıyerlilerin sorunlarını dinleyen, teşkilat toplantılarıyla da mevcut problemlere çözümler üreten Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın gündeminde bu kez küçük esnaf var.

“Alışverişi küçük esnaftan yapalım”

Sarıyerlilere çağrıda bulunan Vergili, şu açıklamayı yaptı: “Özellikle pandemi sürecindeki yasaklar, vatandaşın alım gücünün azalması ve zincir marketlerin mahalle araları dahil olmak üzere çok sayıda bölgeye açılmasından dolayı küçük esnafımız çok zor zamanlar geçiriyor. Çok sayıda esnaf kepenklerini kapatırken, birçoğu da borçlarla boğuşuyor. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak küçük esnafımızı korumak ve güçlendirmek adına Sarıyerli vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Bugünden itibaren alışveriş ihtiyaçlarımızı mahallenizdeki küçük esnaftan yapalım. Başlatmış olduğumuz bu kampanya sayesinde en zor günümüzde bizlere veresiye defterini açan küçük esnafımız ayakta kalacak, mahallemizin olmazsa olmazları bakkal ve manav gibi birçok işletme kapanmaktan kurtulacak.”

Sarıyer’deki küçük esnafa müjde!

Yerel seçimlerde iktidar olmaları halinde gerçekleştirecekleri bir vaadi açıklayan Vergili, “Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak yaklaşan yerel seçimlerde iktidar olmamız durumunda ihtiyaç sahibi ailelere verilen yardım kartlarının yalnızca mahalle esnaflarında geçerli olmasını sağlayacağız. Bu sayede hem vatandaşımıza yardımlar sürecek hem de küçük esnaf kalkınacak” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA