Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte kahve dağıtırken, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti.

Sarıyer Merkez’de olumsuz hava koşullarına rağmen gerçekleşen programa; Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettiler

Etkinlik kapsamında yüzlerce kahve dağıtılırken, Gelecek Partisi standı özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yoldan geçen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kadına şiddetin önlenmesine yönelik önerilerini anlatırken, selamlarını da iletti. Ayrıca vatandaşlara Gelecek Partisi’nin yol haritası hakkında bilgiler veren yönetim kurulu üyeleri, partiye yeni üye de kazandırdı.

“Türkiye’nin geleceğini kadınlarla birlikte inşa edeceğiz”

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Yıllardır Türkiye’de bir türlü önlenemeyen kadına şiddet bizleri derinden üzüyor. Her gün haber kanallarında, gazetelerde ya bir kadın öldürülüyor ya şiddet görüyor ya cinsel istismara uğruyor. Gelecek Partisi iktidarında kadına şiddete sıfır tolerans gösterilecek. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu da bu konuda çok hassas. Türkiye’nin geleceğini kadınlarla birlikte inşa edeceğiz” açıklamasını yaptı.

SARIYER POSTA