Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından kitap okuma seferberliği başlatıldı. Partiden yapılan açıklamada, 1 ay içerisinde 10 kitap okuyan öğrenciler için sinema, tiyatro ve gezi etkinlikleri düzenleneceği ifade edildi.

Son 1 aydır 30’u aşkın vaat açıklayan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kez öğrenciler için dikkat çeken bir proje başlattı. Yapılan açıklamaya göre, Sarıyerli gençlere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor.

İşte partiden yapılan o açıklama:

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak Sarıyer’de kitap okuma seferberliği başlatıyoruz. 1 ay içerisinde 10 kitap okuyan ve özetini çıkaran öğrencilerimiz için, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak sinema, tiyatro ve gezi gibi sosyal-kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz.

1 ayda 10 kitap okuyan ve özetini çıkaran öğrencilerimiz, [email protected] adresine gönderebilir veya Cumhuriyet Mahallesi Arabayolu Caddesi üzerinde bulunan ilçe binamıza getirebilir. Kitap okuma seferberliği kapsamında özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz. Okuyan bir Sarıyer gençliği olacak. Haydi Sarıyer! Okumayan genç kalmasın.”

SARIYER POSTA