Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Sarıyer genelindeki ihtiyaç sahibi 500 ilkokul öğrencisine okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Bu kapsamda 350 aile ve yüzlerce öğrenci İlçe Başkanlığı binasında misafir edildi.

İlçe Başkanı Erhan Vergili öncülüğünde gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, bu kez de miniklerin kalbine dokundu.

Miniklerin yüzünü güldürdüler

Okulların açılmasına sayılı günler kala özellikle ihtiyaç sahibi aileler okul çantası ve kırtasiye malzemelerini nasıl alacaklarını kara kara düşünürken, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve yönetim kurulu üyeleri, hayırsever iş insanlarının da katkılarıyla Sarıyer’deki ilkokul öğrencilerini mutlu etti.

Vatandaş buluşmasında sorunları ve talepleri dinlediler

Gelecek Partisi, 25 Temmuz tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru üzerine yardım için başvuran yüzlerce aileyi İlçe Başkanlığında misafir etti. Vatandaşlar ile uzun uzun sohbet eden İlçe Başkanı Erhan Vergili, yapılan çalışmalar hakkında Sarıyerlilere bilgiler verirken, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Sarıyer’in geleceği emin ellerde”

Partinin Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Başçı, Sema Silkin Ün, Mustafa Mente ve Habibe Çiftçioğlu, çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımının yanı sıra vatandaş buluşmasına katıldı. İlçe Başkanı Erhan Vergili’nin çalışmalarını takdir ettiklerini söyleyen genel başkan yardımcıları, Gelecek Partisi’nin Sarıyer’de emin ellerde olduğunu vurguladılar. Ayrıca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu etkinliğe görüntülü katılırken, eşi Sare Davutoğlu da görüntülü mesaj ile ailelere hitap etti.

“Bize gönül üyeliği lazım”

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Ülke olarak geçtiğimiz bu zor günlerden yardımlaşma ve dayanışma sayesinde çıkabileceğimizi düşünüyorum. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak okulların açılmasına sayılı günler kala ilkokul öğrencilerimize çanta ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Bunu da farklı siyasi partilere gönül veren hayırsever iş insanlarının katkılarıyla yaptık. Bu süreçte 350 aile ve yüzlerce öğrencimizle bir araya geldik. Fakat burada çok kritik bir husus var. Gelecek Partisi olarak biz bu desteği gönülden yapıyoruz ve partiye üyelik şartı aramıyoruz. ‘Bize üye olursanız yardım ederiz’ demedik, demeyiz. Gelecek Partisi’nin ve kadrolarının farkı budur. Biz siyaseti makam, mevki için değil, vatandaşımızın kalbine dokunmak için yapıyoruz. Bize kağıt üzerindeki üyelik değil, gönül üyeliği lazım. Biz bu şiar ile yol yürüyoruz” diye konuştu.