Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Sekreteri Çağla Durmuş ve beraberindeki heyet, Sarıyer'in mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyarette mahallelerin sorunları ele alınırken, problemlerin çözümüne ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Geçtiğimiz günlerde partisinin il başkanlığı tarafından Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı olarak atanan Erhan Vergili, çalışmalara hız verdi. Bir yandan partiye yeni üye kayıtları kapsamında çalışmalar yapan Vergili ve ekibi, diğer yandan mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

MAHALLELERİN SORUNLARI ELE ALINDI

STK ve işyerlerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Sekreteri Çağla Durmuş ve beraberindeki heyet, ilçede görev yapan; Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, Rumeli Hisarı Muhtarı Çetin Karayılan, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Garipçe Muhtarı Elvan Aslan, Maden Muhtarı Mehmet Gümüş, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer, Huzur Muhtarı Nurgül Çakır, FSM Muhtarı Osman Karaçam, İstinye Muhtarı Recep Alkan, Rumeli Kavağı Muhtarı Sinan Demirci, Merkez Muhtarı Sinan Yüksel ve Kilyos Muhtarı Yüksel Dalmış'ı makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmelerde, muhtarların ve mahallenin sorunları ele alınırken, Başkan Vergili Gelecek Partisi'nin vizyon ve misyonunu anlattı.

SARIYER POSTA GAZETESİ