Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve ilçe yöneticileri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i makamında ziyaret ederek, Sarıyer'in sorunlarına ve çözümlere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında göreve Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, aradan geçen süre boyunca ilçe genelinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. STK'lardan muhtarlara, siyasetçilerden esnafa kadar birçok kişi ile bir araya gelen Vergili, bu kez Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ziyaret etti.

"SARIYER’İN GELECEĞİ İLE ALAKALI İSTİŞARELERDE BULUNDUK"

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Gelecek Partisi Sarıyer Teşkilatı'nın sahadaki faaliyetlerini anlatan Vergili, Sarıyer'in sorunlarına ilişkin Başkan Genç ile fikir alışverişinde bulundu. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Vergili, konuyla ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç'i makamında ziyaret ettik. Sarıyer’in geleceği ile alakalı istişarelerde bulunduk. Kendisinin şahsımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı şükranlarımızı arz ediyorum."

SARIYER POSTA GAZETESİ