Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında çocukları ağırladı. Vergili, başkanlık koltuğunu 1 günlüğüne Almina Kılıç'a devretti.

Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Gelecek Partisi Sarıyer ilçe binasına gelen çocukları ağırlayan Erhan Vergili, daha sonra koltuğunu Fatih İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Almina Kılıç bıraktı. Kılıç'ın danışmanlığını ise Bala Hatun İlkokulu öğrencisi Irmak Kurt yaptı.

"GÜZEL BİR GELECEK İÇİN BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na canlı yayında konuşan Almina Kılıç, "23 Nisan tüm dünya çocukları için çok özel bir gün. Atatürk tarafından bizlere armağan edilen bir bayram. Güzel bir gelecek için bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Bu zor zamanları da yavaş yavaş atlatacağız. Savaşsız, barış dolu ve virüssüz yarınlarımızın olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIN HAYALİNDEKİ TÜRKİYE'Yİ İNŞA ETMEK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ"

Türkiye’nin geleceğini çocukların oluşturduğunu söyleyen Erhan Vergili, “Türkiye'nin geleceğini inşa edecek genç nesillere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğumuzu teslim ettik. Bizler de çocukların hayalindeki Türkiye'yi inşa etmek için mücadele vereceğiz. Ülkemizin yarınları Gelecek Partisi Sarıyer ve diğer ilçe teşkilatlarımızdan oluşacak. Bu kapsamda tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ