Geçtiğimiz aylarda teşkilatlanması tamamlanan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. İlçe teşkilatının kurucu başkanı olan Edip Cengiz'in istifa etmesinin ardından göreve başkan vekili Can Ganioğlu atandı.

Gelecek Partisi Sarıyer’de sürpriz bir değişiklik yaşandı. Partinin İstanbul ilçelerindeki yapılanma süreci boyunca Sarıyer’de kurucu ilçe başkanı olarak görev yapan Edip Cengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"TEŞKİLATIMIN ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINI ÜMİT EDİYORUM"

Cengiz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevimden gerek eğitim, gerekse iş yoğunluğum sebebiyle üzülerek ayrılmak durumundayım. Parti teşkilatımın bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum."

GANİOĞLU GÖREVE BAŞLADI

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Sarıyer’in yeni ilçe başkanlığı görevine ise Can Ganioğlu’nu getirdi. Edip Cengiz’den görevi çiçeklerle devralan Ganioğlu "Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı görevini üstlendim. Bu süreçte bana destek olan bütün dost ve arkadaşlarıma, Sarıyer ilçeme çok teşekkür ederim. Kıymetli emaneti en iyi şekilde taşıyacağımı umut ediyorum" şeklinde konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ