Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Sarıyer’in 9 farklı mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi 40 çocuğu sünnet ettirdi.

İlçe Başkanı Erhan Vergili ile yönetim kurulu üyelerinin girişimleri ve hayırseverlerin destekleriyle; Ayazağa, Merkez, Çayırbaşı, Cumhuriyet, Kireçburnu, Yeniköy Reşitpaşa, Kazım Karabekir ve İstinye Mahallelerinde ikamet eden 40 çocuk Alibey Hospital’da sünnet oldu.

Hem gezdiler hem dua ettiler

Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar ilk olarak sahil turu yaparken, ardından da aileleriyle birlikte Eyüp Sultan Camii’ne giderek hem gezdi hem de dua etti. Mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi. Aileler ise Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı’na destekleri için teşekkür etti.

“Toplu sünnet şöleni 2 Temmuz’da”

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Sarıyer’in farklı mahallelerinde yaşayan 40 yavrumuzun sünneti gerçekleştirdik. Bunu yaparken de yönetim kurulu üyelerimizin desteği ve hayırseverlerin de katkılarını unutmamak lazım. Sünnet işlemi tamamlandı. Şimdi sırada 2 Temmuz Cumartesi günü düzenleyeceğimiz toplu sünnet şöleninde. Bir aile çocuğuna sünnet düğünü yaptırmaya kalktığında ortalama 20 bin TL’ye mal oluyor. Hayırseverlerin de destekleriyle 40 aileye yaklaşık 800 bin TL’lik destek sağlamış olacağız. Çocuklarımızın giyeceği kıyafetten eğlencelere kadar her detay düşünüldü. Tüm Sarıyerli vatandaşlarımızı toplu sünnet şölenine bekliyoruz. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak Sarıyerli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.