Türkiye genelinde erken seçim tartışmaları yaşanırken, saha ve teşkilatlanma çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı vaatlerini bir bir açıklıyor. Vaatler arasında dikkat çekici maddeler bulunurken, listede; ekonomiden sosyal hayata, eğitimden spora kadar çok sayıda vaat yer alıyor.

Sarıyer genelinde teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdüren ve partiye her geçen gün yeni üye kazandıran Gelecek Partisi, Sarıyerlilerin sorunlarını dikkate alarak çözüm ortağı olma noktasında vaatlerini açıklıyor.

4 vaadini açıkladı

Saha çalışmaları neticesinde vatandaşın ve esnafın talepleri doğrultusunda hazırladığı raporun ardından sorunların çözümüne yönelik vaatler oluşturan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, şu ana kadar 4 vaadini açıkladı. Parti yetkililerinden alınan bilgilere göre, önümüzdeki süreçte diğer vaatlerin de kamuoyuna açıklanacak.

İş o vaatler:

1- Yerel seçimlerde Sarıyer Belediyesi'ni kazanmamız halinde ilçemizde ikamet eden çiftlerimize düğün desteği vereceğiz. Bu kapsamda belediye olarak beyaz eşya alımında gençlerimizin yanında olacağız. Bu beyaz eşyaları da yalnızca çiftlerimizin yaşadığı mahalledeki küçük esnafımızdan temin edeceğiz. Bu sayede hem gençlerimizin yanında olacağız hem de esnafımıza katkı sağlayacağız.

2- Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimlerde iktidar olmamız durumunda ihtiyaç sahibi ailelere verilen yardım kartlarının yalnızca mahalle esnaflarında geçerli olmasını sağlayacağız.

3- Sarıyer'de okuyan üniversite öğrencilerinin yurt sorununu çözeceğiz. Bu kapsamda belediyemize ait olan ve dönüşümü uygun olan binalarımızı ve ilgili birimlerle görüşmeler neticesinde ilçemizde bulunan kamu binalarını öğrenci yurtlarına dönüştüreceğiz.İlçemizde fakülte, kampüs, meslek yüksekokulu dahil olmak üzere 9 yükseköğretim kurumu var. 10 binlerce üniversite öğrencisi Sarıyer'de eğitim alıyor. Birçok öğrenci aradığı yurdu bulamazken birçoğu da maddi imkansızlıklarla yurtta kalamıyor ve okulu bırakıyor.Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak öğrencilerimizin mağdur olmaması için kullanılmayan binaları öğrenci yurduna çevireceğiz. Öğrencileri kâr amacı gütmeden çok cüzi rakamlara misafir edeceğiz.Bu sayede hem atıl vaziyette bulunan binalar kamuya kazandırılacak hem de binlerce öğrencinin mağduriyetini gidereceğiz.

4- Özellikle pandemi sürecindeki yasaklar, vatandaşın alım gücünün azalması ve zincir marketlerin mahalle araları dahil olmak üzere çok sayıda bölgeye açılmasından dolayı küçük esnafımız çok zor zamanlar geçiriyor.Esnaf kepenklerini kapatırken, birçoğu da borçlarla boğuşuyor. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak küçük esnafımızı korumak ve güçlendirmek adına Sarıyerlilere çağrıda bulunuyoruz. Bugünden itibaren alışveriş ihtiyaçlarımızı küçük esnaftan yapalım.Başlatmış olduğumuz bu kampanya sayesinde en zor günümüzde bizlere veresiye defterini açan küçük esnafımız ayakta kalacak, mahallemizin olmazsa olmazları bakkal ve manav gibi birçok işletme kapanmaktan kurtulacak.

SARIYER POSTA