Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhammed Emin Topsakal “19 – 29 Mayıs “Gençlik ve Fetih” haftamız kutlu olsun, gençlerimizin saadetine vesile olsun” dedi.


Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı  Muhammed Emin Topsakal 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Mesajında Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan geçler olduğunun altını çizen Topsakal,   “İyi eğitilmiş, ulvi değerlere sahip  bilinçli gençlik tarihimize şan kattığı gibi geleceğimiz için de güven kaynağı olacaktır” dedi.

“Geleceğin Türkiye’sini gençlerin seçimi belirleyecek” diyen Topsakal,  sözlerini şöyle sürdürdü:  “Gençlik; bireysel anlamda bir daha yerine konulamayan servet;  ülke anlamında kısa zaman dilimlerinde sahip olunamayan nüfuzdur, güçtür. Bir ülkenin yeniliğe açıklığı, ilmi, üretim gücü, ekonomisi, askeri gücü genç nüfusla doğru orantılıdır. Çünkü genç demek;  gelecek demektir, umut demektir, güven demektir, güç demektir.  İyi eğitilmiş, ulvi değerlere sahip bilinçli gençlik tarihimize şan kattığı gibi geleceğimiz için de güven kaynağı olacaktır.  Bu açıdan 7 Haziran 2015 tarihinde  yapılacak  Milletvekili Seçimleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki  partilerin sandalye sayısı gibi basit hesaplarının ötesinde Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun geleceği açısından hayati öneme sahiptir.  19 – 29 Mayıs “Gençlik ve Fetih” haftamız kutlu olsun, gençlerimizin saadetine vesile olsun.”