Sarıyerli kadınlara estetik ve güzellik hizmetleri sunan Füsun Sönmez bu kez Saç Tasarım şubesini açtı. Füsun Sönmez Saç Tasarım Salonu’nda saç kesim ve bakımı, manikür, pedikür başta olmak üzere tüm kuaför hizmetlerinin yanı sıra tesettürlü kadınlara yönelik özel bölümde bulunuyor.
Sarıyer’de uzun yıllardır kadınlara hizmet veren Füsun Sönmez Estetik ve Güzellik Salonu, Saç Tasarımı şubesini açtı. Afiyet Sokak’ta hizmete giren kuaför salonunda; saç bakımı, manikür, pedikür, ağda, boyama, protez, tırnak, ipek kirpik gibi hizmetler başta olmak üzere tüm kuaför hizmetleri hem modern sistemlerle yapılarak kaliteden ödün vermeden hem de ekonomik olarak müşterilere sunulmaya başladı. Füsun Sönmez Saç Tasarım Kuaför Salonu’nun bir başka özelliği ise tesettürlü bayanlara yönelik hizmet vermesi.

TECRÜBE VE KALİTE BU KEZ SAÇLARA YANSIYACAK

9 yıldan buyana Sarıyer Merkez Mahallesi Yar Sokak’ta kadınlara yönelik hizmet veren Füsun Sönmez Estetik ve Güzellik Salonu yeni şubesini kuaför hizmetleri üzerine açtı. İşletmeye adını veren güzellik uzmanı Füsun Sönmez, “9 yıldır burada kadınlarımızın gizli kalmış güzelliğini yaptığımız bakımla yansıtmaya çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetinden bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine estetik ve güzellik hizmetlerimize bir de kuaför hizmetini eklemek için Füsun Sönmez Saç Tasarım Şubesi’ni hizmete açtık.”dedi.

HEM MODERN HEM EKONOMİK

Saç Tasarım Salonu’nda saç kesimi, fön, dip boyama, renk değişimi, renklendirme, manikür, pedikür,  ipek kirpik, tırnak kesimi gibi hizmetleri müşterilerine sunmaya başladıklarını belirten Füsun Sönmez,  “Güler yüzlü, çalışkan, profesyonel ekibimizle Sarıyerli kadınlara artık kuaför hizmetleri de sunmaya başladık. Modern sistemlerle kaliteli bir hizmeti ekonomik şartlarda sunmak müşteri memnuniyetinin en önemli etkenidir. Biz de bunu yapıyoruz. Güzellik salonumuzda bu sonucu müşterilerimizden aldık, Saç Tasarım şubemizde de alacağımıza inanıyoruz.”dedi.

 

Merkez Mh. Afiyet Sok. No:25 /A-Sarıyer

Tlf: 0 544 322 18 85- 0212 218 60 13