Fema inşaat ve NK İnşaat’ın ortaklaşa hayata geçirdiği vizyon projesi olan Fema Garden, 4 farklı villa çeşidi ile dikkat çekti! Zekeriyaköy’de sosyal yaşam alanları ve yeşil denize yakınlığıyla göz kamaştıran dev proje yaşayanlara büyülü bir dünya vaat ediyor!
 sosyal_tesis-fema“Görülmemişi keşfet, hissedilmemişi hisset” sloganıyla Zekeriyaköy’ün yükselen değeri Uskumruköy mevkiinde bulunan Fema Garden, 4 farklı villa çeşidi ile dev bir projeye imza attı! Fema Garden, havuz, binicilik, trekking gibi sosyal imkanlarıyla saniyelerin nabzını tutmanız, hep anı yaşamanız için büyülü bir dünyanın kapısını açıyor.

 FEMA GARDEN'DA YAŞAM!

Sade ve büyüleyici bir yaşama sahip Belgrad Ormanı’nda 71 farklı kuş türü ve 18 farklı memeli hayvanın yaşadığı ortama komşu olabilirsiniz. Sabah, kuş sesleri arasında huzurlu bir şekilde kahvaltınızı yaparken, öğleden sonra Trekking yaparak Kızıl Geyik, Kızıl Tilki ve Altın Çakal gibi sıradışı komşularınızla tanışabilirsiniz. İşte bütün bunların adresi Fema Garden!  Unutmadan, Belgrad Ormanı’nın en büyüğü, bin 150 yaşındaki yorgun Çınar, muhteşem görüntüsüyle ziyaretinizi bekliyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE…

plan_pers-femaİnsanın doğanın içinde hayallerin ötesinde bir yaşama sahip olabilmesi ve yaşadığını gerçekten hissedebilmesi için doğanın kalbinde Zekeriyaköy’de Fema Garden’ı görmesi lazım! Fema Garden, yeşili ve toprağı canlı bir şekilde yaşamak isteyenlere bahçe katları, yeşili ve manzarayı canlı bir şekilde seyretmek isteyenlere ise çatı katlarını sunuyor. Gerek bahçe katında olsun, gerek çatı katında çayınız ya da kahvenizden aldığınız her yudum keyfinize keyif neşenize neşe katıyor.

ALTERNATİF VİLLA

salon_view021000Fema Garden, bu dev projesinde alternatif sunuyor. Projenin öne çıkmasını sağlayan da alternatifi… İşte bu alternatifler: Fema Garden göz kamaştıran projesi, Akasya (Tekli Villa), Ladin (İkiz Villa), Ardıç (5+1 veya 4+1 bahçe/Çatı Dubleksleri), Sedir (3+1 veya 2+1 Bahçe/Çatı Dubleksleri) ile toplamda 56 villadan oluşuyor.

 

Satış Ofisi: Uskumruköy Mah, Şehit Tevfik İnan Sk.

1431 Ada/Parsel Zekeriyaköy-Sarıyer

Tel: 0212 202 25 52

Gsm: 0532 067 36 83

www.femagarden.com

mutfak-1-fema

e-fema