SOSYAL MESAFELİ TOPLANTI

Sarıyer Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan oturumunun ikincisi, corona virüs salgını önlemleri kapsamında Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi'nde (BKSM) yapıldı. Toplantıda belediyenin 2019 yılı faaliyet raporu oyçokluğu ile kabul edildi.

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 3 ay boyunca toplantılara ara veren Sarıyer Belediye Meclisi, Başkanvekili Hüseyin Coşkun yönetiminde çalışmalara kaldığı yerden devam diyor. Sakarya'daki patlamalarda hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu ile başlayan oturumda 2019 yılı faaliyet raporunun da içerisinde yer aldığı gündemdeki 14 madde kabul edildi. Toplantıya CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç ve CHP Sarıyer ilçe yöneticileri de katıldı.

TOPLANTI ÖNCESİ ÖNLEMLER ALINDI

Meclis toplantısı öncesi BKSM'de corona virüs salgınına karşı tüm önlemler alınırken, yaklaşık 4 saat süren toplantıda üyeler sosyal mesafe kurallarına göre oturdu.

FAALİYET RAPORU ELE ALINDI

Toplantıda 2019 yılı faaliyet raporuna ilişkin Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Meclis Üyeleri Nizamettin Günel ve CHP Meclis Üyesi Serdar Sarıoğlu söz alırken, AK Parti adına da Saim Kadıoğlu, Salim Kain, Ergin Durdu ve Serkan Kaya konuşma yaptı. Ayrıca Durdu ve Kaya Meclis başkanlığına yazılı soru önergesi verdi. CHP Meclis Üyesi Hayrettin Dereli ise belediyenin gelir-gider bütçesi ile ilgili bilgiler paylaştı.

Sarıyer Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısına ilişkin tüm detayları gazetemizin 145. sayısında okuyabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

SARIYER POSTA GAZETESİ