40’a yakın seçim vaadi açıklayan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili’den yine çok konuşulacak bir vaat geldi. Vergili, mahallelerde hizmet veren esnaflar ile ahilik sistemini kuracağını, ayın belirli günlerinde mahallenin ve esnafın sorunlarını masaya yatırdıkları söyledi.

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, bir yandan da ilçenin sorunlarına ve çözümlere yönelik vaatlerini açıklamaya devam ediyor.

“Sarıyer’i, Sarıyerliler ile birlikte yöneteceğiz”

Başkan Erhan Vergili, “Sarıyerliler yaklaşan yerel seçimlerde bizlere teveccüh gösterirse ve ‘Sarıyer Belediyesi’ni Gelecek Partisi yönetsin’ derse hayata geçireceğimiz vaatlerden biri de Osmanlı Devleti’nde uygulanan ahilik sistemine benzer bir sistem olacak. Buna göre, tüm mahallelerimizde bakkal, manav, berber, terzi vs. gibi farklı meslek gruplarını icra eden esnafımızdan ahiler olacak. Bir nevi danışma meclisi görevi görecek olan bu arkadaşlarımızla birlikte ayın belirli günlerinde bir araya geleceğiz. Mahallenin ve esnafın sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini dinleyeceğiz. Daha sonra sorunların çözümüne yönelik gerekli adımları atacağız. Halk kendi adına Sarıyer’i yönetmemiz için bize oy veriyor. Dolayısıyla halkımızdan kopuk şekilde belediyeyi yönetmeyeceğiz. Sarıyer’i, Sarıyerliler ile birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA