Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Sarıyer Belediye Meclisi toplantılarında Sarıyer’in sorunlarının konuşulmadığını ifade ederek, Meclis’te bulunan partilere çağrıda bulundu.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Erhan Vergili, Meclis’teki siyasi partilere toplantılarda Sarıyer’in sorunlarını konuşmaya davet etti.

İşte o açıklama:

SARIYER KAMUOYUNA DUYURU!

Sarıyer Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Oturumu 07.02.2022 tarihi itibariyle gerçekleşmiştir. Geride kalan onlarca meclis oturumu gibi bugün yapılan toplantıda da maalesef gündem Sarıyer değildi. Gerek Sarıyer Belediyesi’ni yöneten Cumhuriyet Halk Partisi gerekse meclisteki ana muhalefet partisi konumunda olan AK Parti, ilçemizin sorunlarını gündeme getirmiyor, halkımızın taleplerine ses vermiyor, problemlerin çözümüne yönelik projeler geliştirmiyor.

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, Türkiye’nin yeniden inşası için emin adımlarla iktidara yürürken, Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak Sarıyer’in dertleriyle dertleniyor, halkımız ve esnafımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde belirlediğimiz yol haritası doğrultusunda, iktidara geldiğimiz günden itibaren Sarıyer’in sorunlarını çözüme kavuşturacağız.

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak diyoruz ki;

1) Sarıyerli halkımızın oylarıyla o koltuklara, mevkilere geldiyseniz önceliğiniz Sarıyer olacak.

2) Aldığınız yetkileri yalnızca Sarıyer için kullanacak, halkımızın sorunlarına ve taleplerine kulak vereceksiniz.

3) Parti ayrımı yapmaksızın, Sarıyerli vatandaşlar olarak her geçen gün giderek büyüyen sorunların çözülmesini istiyoruz.

4) Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi 2023 yılında Türkiye adına yeni bir yüzyıla merhaba diyeceğiz. Eğer yeni dönemde de Sarıyer’i aynı zihniyet ile yönetmeye talip olacaksanız, bu düşüncenizden vazgeçin. Çünkü halkımız yeni bir GELECEK istiyor.

Erhan VERGİLİ

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı