Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Gümüşdere Mahallesi’ndeki yaz konseri ve park açılışıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Vatandaşların yapılan hizmetlerden çok memnun kaldığı belirten Başkan Vergili, “Dur durak bilmeden aşkla Sarıyer’e hizmet edeceğiz” dedi.

Vatandaşların huzuru, mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını söyleyen Erhan Vergili, Sarıyer’in her karışına hizmet götüreceklerini vurguladı.

“Sarıyer’e işin ehli insanlarla refah gelecek”

Başkan Vergili, “Bahçeköy Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç bana dedi ki ‘Başkanım sen belediye başkanı değilsin, sen hükümette de değilsin. Gümüşdere'ye bir park bir de şelale yaptırdın, bize de şehit çeşmesi yaptırır mısın?’ dedi. Burada da kendisine söz verdik. Yeri bulursa ve gerekli izinleri alırsa, yapılması gerekenleri yapamayanların aksine Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak kendi imkanlarımızla yapmayı taahhüt ediyoruz. Çünkü bizler ve muhtarlarımız sizlere hizmet etme aşkıyla yanıyoruz. Ayazağa'dan Kısırkaya'ya, Rumeli Kavağı'ndan Emirgan'a kadar Sarıyer'in 177 km²'lik her karışına hizmet götüreceğiz. Bizlerle yeniden huzur, refah, eğitim, ekonomi, sosyal hayat her şey gelecek. Sarıyer’e, İstanbul’a ve Türkiye'ye işin ehli insanlarla refah gelecek” şeklinde konuştu.