Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul eski Milletvekili Eren Erdem, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda ‘Teşekkür Buluşması’nda Sarıyerliler ile bir araya geldi. Erdem, cezaevinde kaldığı sürece içerisinde kendisine destek olan partililere teşekkür etti.

Yoğun katılımın olduğu ziyarette; CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer yer aldı.

SON DURAĞI SARIYER OLDU

Eski Milletvekili Eren Erdem, cezaevinde geçirdiği 489 günün ardından tahliye edildikten sonra ilçelere giderek, partililer ile ‘Teşekkür Buluşması’ gerçekleştiriyor. Eren Erdem’in son durağı Sarıyer olurken, partililer Erdem’e yoğun ilgi gösterdi.

ERDEM’DEN SARIYERLİLERE TEŞEKKÜR

Cezaevinde kaldığı sürece boyunca özellikle CHP’lilerden büyük destek gördüğünü söyleyen Erdem, partililerin verdiği güç ile umudunu hiç kaybetmediğini belirtti. Teşekkür buluşmasına katılan Sarıyerlilere de teşekkür eden Erdem, vatandaşların sorularını da yanıtladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

SARIYER POSTA