İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıyer’e geldi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP İstanbul Milletvekili, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Muhtar Derneği ve Darüşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, İstinye Muhtarı Recep Alkan, Sarıyer Belediyesi CHP meclis üyeleri ve çok sayıda partili, İBB Başkanı İmamoğlu’nu karşıladı.

Kendisi ile resim çektirmek yoğun bir caba harcayan vatandaşı kırmayan İmamoğlu’nu, mahalle sakinleri pencere ve balkonlardan sevgi gösterinde bulundu.

SARIYERLİLER BİR ARAYA GELDİ

İlçe ziyaretleri kapsamında Sarıyer’e gelen İmamoğlu İstinye’de bulunan İBB Sosyal Tesis ve İtfaiyeyi ziyaretin ardından İstinye Çayır Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı.

Sarıyerlilerin sorun ve taleplerini dinleyen İmamoğlu, tüm eksikliklerin bir an önce giderilmesi için Büyükşehir ve İlçe Belediyemizle el ele verdiklerini ve hak ettiği değere kavuşturacaklarını söyleyerek, Sarıyer’i kültürel mirasıyla, doğasıyla, turizmiyle yeni bir kimliğe kavuşturmak ve geleceğe taşımak gerektiğini vurgulayan İmamoğlu, İstinye Neslişah Sultan Cami’nde Cuma namazını kılan İmamoğlu, daha sonra Sarıyer’den ayrıldı.

SARIYER POSTA