AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla engelli kadınlar Seher Çap ve Gamze Fil ile Şehit Fatih Satır’ın annesi Melek Satır’ı ziyaret etti.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Sarıyer'in özel kadınlarını ziyaret etti. Şehit Fatih Satır’ın annesi Melek Satır, engelli Seher Çap ve Gamze Fil’i ziyaret eden Başkan Kurşun’a ilçe yönetim kurulu yöneticileri eşlik etti.

Engelli Gamze Fil, engelli olmanın güçlüklerini paylaşırken, Başkan Kurşun’a anlamlı ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 15 Temmuz şehitlerimizden Fatih Satır’ın annesi Melek Satır ise şehit annesi olmanın verdiği gurur ile şehidine duyduğu özlem arasında yaşamanın, bir kadın için ne kadar zor olduğunu anlattı.

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ TEBRİK EDERİM”

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Halil İbrahim Kurşun, şunları ifade etti: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü ziyaretlerimize Seher ve Gamze kardeşlerimize ziyaret ederek başladık, ardından tüm şehitlerimizi temsilen 15 Temmuz Şehidimiz Fatih Satır kardeşimizin annesini ziyaret ettik. Bu toprakların en değerli kadınlarından bazıları ile bu sayede sohbet ve hasbihal edip, birlikte dualar etmiş olduk. Bu değerli kadınların şahsında sevgileri, emekleri ve fedakarlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ederim” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ