Geçtiğimiz günlerde DSP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Sarıyer İlçe Başkanlığı’na atanan Alaaddin Pınarbaşı, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

DSP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaylıcıoğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret eden DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sarıyer ve ülke gündemi konuşuldu.

“DSP’NİN BAŞARISI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”

Sarıyer’i ve Sarıyer siyasetini çok iyi tanıdığını belirten ve DSP ve parti yönetiminin Sarıyer için faydalı çalışmalar yapacaklarına inandığını vurgulayan Pınarbaşı, “Türkiye, Sarıyer hepimizin. Köklü bir partinin İlçe Başkanı olmaktan dolayı son derece mutlu ve onur duyuyorum. Bu anlamda DSP'nin başarısı için canla başla çalışacağım"

Pınarbaşı; "DSP 14 Kasım 1985’te kuruldu. Ama demokratik Sol’un bir düşünsel akım ve siyasal hareket olarak başlangıcı 1960’lı yıllardadır. Bu akım ve hareket, 1963’te, demokratik işçi hakları için verilen ve kazanılan mücadeleden doğmuştur. Biz de Sarıyer ilçe başkanı olarak Türk siyasi tarihinde çok önemli olan bir partiye, hizmet edeceğiz. Partimiz kapıları ilkeli, Atatürk neferi, Bülent Ecevit ideolojisi ile yürüyen, devrimlerimizi, kaygı duymadan ileriye taşıyacak her yurtsever arkadaşımıza açıktır. DSP bir halk hareketidir” dedi.

Haberin tüm detayı gazetemizin 148.sayısında 

SARIYER POSTA GAZETESİ