Sarıyer Yenimahalle’de dernek faaliyetlerini yürüten Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi’ni ziyaret eden DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı ve DSP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaylıcıoğlu, Dernek Başkanı Gülden Demircioğlu ile görüş alışverişinde bulundular.

"KADINLARIMIZA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Gülden Demircioğlu, Sarıyer’de kadın nüfus sayısının erkeklere göre oranla daha fazla olduğunu belirterek, "Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şubesi olarak yaptığımız çeşitli faaliyetler kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

"AMACIMIZ KADINLARI AKTİF SİYASETE ÇEKEBİLMEK"

Kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğini belirten Başkan Pınarbaşı ise şunları söyledi: "DSP Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak amacımız, kadınları aktif siyasete çekebilmek. Bunun için ev ev dolaşarak kadınlarımızı siyasetin içinde yer almaya davet edeceğiz. En önemli görevlerimizden biri de Türk Kadınlar Birliği gibi sosyal sorumlulukta pay sahibi yardım kuruluşları ve derneklerimizin çalışmalarında yer alarak destek vermek istiyoruz."

SARIYER POSTA GAZETESİ