Demokratik Sol Parti (DSP) İstanbul İl Başkanlığı, 12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü kapsamında yazılı bir açıklama yayınladı. Detaylar haberimizde...

Basın açıklamasında Atatürk ve gençlik vurgusu yapılırken, Türkiye'nin gelecekteki umudunun yeni nesil olduğunun altını çizildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

"Gençlik bizim umudumuzdur, gençlik bizim geleceğimizdir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet ederken, onların Türkiye'yi daha demokratik, daha güvenli bir ülke yapacak her unsurun takipçisi olacaklarına inanmış, onlara güvenmiştir….

Demokratik Sol Parti olarak isteğimiz ve idealimiz, gençlerimizin aldığı eğitimin kalitesi, evrenselliği ve güncelliği konusunda adaletli davranılmasıdır.. Gençlerimizin ekonomik ve sosyal anlamda bütünleşmiş olmaları, sahip olacakları eğitim, sosyal faaliyet olanakları ve istihdamı oluşturmak hepimizin görevidir.

İşsizlik, umutsuzluk, geçim sıkıntısı ve beraberinde gelen geleceğe dönük beklentilerin yok olması gençlerimizin kaderi olmamalıdır.

Gençlerimizin idealizmi, enerjisi ve potansiyellerine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile 12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü’nü kutlarız. Gözlerinizdeki pırıltı daim olsun.

DSP İstanbul İl Yöneticisi Hümeyra GÜRSOY

SARIYER POSTA GAZETESİ