CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp,  pazar günü yapılacak olan ön seçim öncesi vefa borcu mahiyetinde bir kokteyle imza attı. Yoğun katılımın olduğu kokteylde adeta bir milletvekili gibi karşılanan Dr. Cengiz Alp, böylece ön seçim öncesi son provasını da gerçekleştirmiş oldu.


IMG-20150326-WA001035 yıllık siyaset ve mesleki hayatından sayısız başarıları imza atan, başta Sarıyer’de olmak üzere 2. Bölge genelinde sevilen, örgüt tabanında karşılığı olan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, düzenlediği kokteyl ile dostları ve partililerle bir araya geldi.  Büyükdere’de bulunan Riva’da gerçekleşen kokteyle CHP Sarıyer ilçe örgütü temsilcileri, 2. Bölge milletvekilli aday adayları Avukat Necatti Yıldırım, Ali Kaynarpınar, Ömer Emre Geç, dostları ile çok sayıda partili katıldı.

“Bu toplantı benim için bir vefa toplantısıdır”


IMG-20150326-WA0013TBMM yolunda Sarıyerlilerden tam destek alan CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, konuşmasında desteklerinden dolayı dostlarına, çalışma arkadaşlarına ve partililere teşekkür ederek başladı.  Kokteylin kendisi için bir teşekkür ve vefa kokteyli olduğunu ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Bu toplantı aslında benim için bir vefa toplantısıdır. 35 yıllık siyasete ve iş hayatımda yanımda olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Sarıyer’de ilk defa kez üst üste ikinci kez belediye seçimlerini kazanılarak tarih yazıldı.  Bu başarıda katkısı olan başta başkanımız Şükrü Genç ve ilçe yönetimini kutlarım.  29 mart ve 7 Haziran’da bu tarihi tekrar yazacağız. Ayrıca Sarıyerli bir kişiyi de Sarıyer’den TBMM’ye göndereceğiz” şeklinde konuştu.

“AKP iktidarını çöplüğe atacağız”  


IMG-20150326-WA0011Yeni dönemde genç ve yeni isimlerin TBMM’de olması gerektiğini söyleyen Dr. Cengiz Alp,  “29 mart ön seçimi 7 haziran seçimlerinden daha önemli.  Geçleri ve yeni isimleri meclise göndereceğiz. AKP iktidarını çöplüğe atacağız.  AKP kendini muhafazakar olarak tanımlıyor ancak hiç bir şeyi muhafaza etmiyor.  Onların iktidarında kadına yönelik şiddet arttı, yolsuzluk arttı, doğa talan edildi” ifadelerini kullandı.

7 Haziran’da CHP’yi iktidar yapacaklarını dile getiren Dr. Cengiz Alp, “Genel Başkan Kemal Kılıdaroğlu’nu başbakan yapacağız. Bizim iktidarımızda engellilerin, işsizlerin ve gençlerin sorunları çözüm bulacak. Bin yıllık kardeşliğimiz CHP iktidarında daha da pekişecektir. Daha diri ve daha güçlü olacağız” dedi.

IMG-20150326-WA0009Yapılan konuşmalardan sonra 2. Bölge milletvekilli aday adaylarını kürsüye çağıran Dr. Cengiz Alp, aday adaylarıyla fotoğraf çektirerek birlik mesajı verdi.  Konukları masalarına giderek terk tek karşılan Dr. Cengiz Alp, kendisin gösterilen yoğun ilgiden memnun oldu.  Konuklar Dr. Cengiz Alp ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Gece Dr. Cengiz Alp’e destek alkışları eşliğinde son buldu.IMG-20150326-WA0004