DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyerli kadınlarla “Söz Kadında” buluşmasında bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu programda, kadınların sorunları ele alındı.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen “Söz Kadında” toplantısında Sarıyerli kadınların sorunları dinlendi. DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik ile ilçe yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşti. Program, DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu ve DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Elif Esen, İYİ Parti Sarıyer Kadın Politikaları Başkanı Funda Erekul katıldı.

DEVA Sarıyer’de “Güçlü Kadınlar” buluşması bu kez de “Söz Kadında” adı altında devam etti. “DEVA Partisi’nden beklentileriniz nedir?” sorusuna Sarıyerli kadınlar, ekonomi vurgusu yaptı.

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu, Sarıyerli kadınlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilk hedeflerinin toplumda özgürlük olduğunun da altını çizdi.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Elif Esen, öncelikle DEVA Partisi’nin özellikle kadının toplumsal yaşamda başarılı bir şekilde yer almasına ilişkin politikalarını Sarıyerli kadınlar ile paylaştı.

Esen, “DEVA’nın neleri değiştirmesini istersiniz?” sorusunu yöneltti. Kadınlar toplumsal yaşamda yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Söz kadında buluşmasında, ekonomi, göçmen sorunları öne çıktı.