Seçim startını aylar öncesinden veren CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. Seçim bürolarının açılışını yapan CHP Sarıyer ilçe örgütü, milletvekilli adaylarının katılımıyla esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.


2Reşitpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi seçim ofislerinin açılışına CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İl Başkan Yardımcısı Şeyma Dumrul ve İstanbul 2. Bölge CHP Milletvekili adayları Dursun Çiçek, Mustafa Sarıgül, Didem Engin ve Cengiz Alp katıldı. Halkın yoğun ilgisinin olduğu açılışta konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz “Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını biliyorsunuz, beraber yürüdünüz beraber yürüttünüz" dedi.

Seçim startını veren CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. Reşitpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi seçim ofislerinin açılışına CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İl Başkan Yardımcısı Şeyma Dumrul ve İstanbul 2. Bölge CHP Milletvekili adayları Dursun Çiçek, Mustafa Sarıgül, Didem Engin ve Cengiz Alp katıldı. Halkın yoğun ilgisinin olduğu açılışta konuşan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz “Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını biliyorsunuz, beraber yürüdünüz beraber yürüttünüz" dedi.

Birlik beraberlik mesajı


3Konuşmacılar seçimin beklediğimiz seçim olduğunu, 7 Haziran akşamı meydanlarda sadece CHP bayraklarının olacağını, bunun için çalışmalara; çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmadan devam edildiğini dile getirdiler. CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Mustafa Sarıgül ise AKP'nin yorulduğunu, artık bayrağı CHP’ye devretmeleri gerektiğini, CHP’nin hiç bir ayrım gözetmeksizin herkese eşit hak ve adaletli davranacağını söyledi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuşmasında “Siz ne yapılacağını zaten biliyorsunuz.” dedi. Görkemli ve eğlenceli geçen açılış Mehmet Deniz, Şükrü Genç ve Mustafa Sarıgül ve İl Başkan Yardımcısı Şeyma Dumrul’un kurdele kesimi ile devam etti.

Esnaf, ziyaretleri olumlu karşıladı


5Öte yandan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Bahçeköy Otobüs ve Taksi Durağını ziyaret etti. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve partililer Bahçeköy'de ki taksi durağını ziyaret etti. Ardından CHP stantı ile otobüs duraklarına gelen vatandaşları karşıladı.

İktidar yolculuğundaki çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Sarıyer ilçe örgütü, daha sonra CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve 2.Bölge Milletvekili Adayı Gülay Yedekçi partililerin katılımıyla Reşitpaşa Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.