Hastalarına güler yüzlü yaklaşımla, modern tıbbi teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulayarak hizmet veren Denta Vita Diş Kliniği, teknolojinin geldiği son noktayı yakından takip ederek hastalarına hizmet ayrıcalığını yaşatmaya devam ediyor. Uluslararası standartlarda verdiği hizmetin sonucu olarak İSO 9001:2008 kalite belgesi almaya hak kazanan Denta Vita Diş Kliniği, sahip olduğu araç ve gereçler ile el değmeden, sterilizasyonun tüm kuralları uygulanarak nitelikli sağlık hizmetini hastaların ayağına getiriyor.


Çağımızın en yaygın hastalıkları arasında yer alan ve hızla yayılan ağız ve diş sağlığı her geçen gün etki alanını genişletiyor. Birçok kesim tarafından önemsenmeyen bu hastalıkla mücadele konusunda açılan birbirinden nitelikli sağlık kuruluşları büyük önem teşkil ediyor. Sarıyer merkezde bulunan Denta Vita Diş Kliniği, bu önemli sağlık kurumlarının başında geliyor. Köklü geçmişe sahip olan Denta Vita Diş Kliniği, toplum sağlığını tehlikeye sokan bu hastalığa, modern tıbbi teknolojiyle üretilen araç ve gereçlerle müdahale ediyor.  Ağız ve diş sağlığı alanında, uluslararası bilimsel çalışmaları referans alarak, Türkiye’de ve Sarıyer’de örnek bir teşhis ve tedavi merkezi olmayı hedefleyen Denta Vita Diş Kliniği, hasta haklarına saygılı, güler yüzlü, empatizan yaklaşarak hasta ve de çalışan memnuniyetinin maksimum seviyelerde tutmakta.

Tedavide son tıbbi teknoloji kullanımı


IMG_7201Toplumu ağız diş sağlığını hastalıklarından koruyarak, bilgilendirerek, eğiterek ve gerektiğinde Ağız Diş Sağlığı ile ilgili sorunların çözümünde bilimsel, çağdaş son teknolojileri kullanarak hastayı sağlığına kavuşturmayı kendisine misyon edinen Denta Vita Diş Kliniği; implantoloji, cad-cam diş, estetik dişhekimliği, diş beyazlatma, konservatif, pedodonti, periodontoloji,endodonti, kron-köprü ve hareketli protez gibi sağlık hizmetleri vermekte.

Babadan oğulla geçerek nitelikli sağlık hizmetlerini sürdüren Diş Hekimi Berk Göl, sağlık hizmetindeki keyifli yolculuğunu gazetemize değerlendirdi. Çocuk yaşta mesleğe ilgisinin olduğunu belirten Göl, en çok da Diş Hekimi olan babası Mustafa Kemal Göl’den etkilendiğini sözlerine ekledi.  Diş Hekimi olan babası Mustafa Kemal Göl’ün hastalarını tedavi ederken meraklı gözlerle olan bitene baktığını ifade eden Göl, mesleğine olan ilgisini ve merakını ise şöyle açıklıyor:  “Daha küçük bir çocukken arkadaşlarımla oyun oynamak yerine babamı klinikte ziyaret edip onu gözlemleyip gelen hastalara uyguladığı tedavileri izlemek beni daha çok mutlu ediyordu. İleride diş hekimi olmayı daha çok küçük yaşta kendime hedef olarak belirlemiştim. Üniversite seçimi konusunda tek tercihim diş hekimliği fakültesi olmuştu.”

Aile boyu hizmet


IMG_7208“Denta Vita ailesi olarak diş hekimliği ile olan tanışmamız bundan seneler öncesine dayanmaktadır” diyen Diş Hekimi Berk Göl, “Büyük dedem Hüsnü Dişmengil Sarıyer’de ilk özel diş muayenehanesini hizmete sokmuştur. Yıllarca başarı ile devam ettirdiği hekimlik tecrübesini kendi çocukları dedem Nüsret Dişmengil ve kardeşi Hikmet Dişmengil’e aktarmıştır. Yılların getirdiği tecrübe ve birikimi Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden yeni mezun olmuş olan babam Mustafa Kemal Göl 1979 yılında devralmıştır. Kendisi ailesinden devraldığı bu görevi yıllarca başarı ile sürdürmüştür. Aralarına benimde katılmam ile birlikte tam 33 sene boyunca aynı yerde başarı ile faaliyet gösteren kliniğimiz artık yerine sığmaz olmuştu. Sadece Sarıyer değil şehir dışından ve yurtdışından da gelen talepleri karşılamak adına 2012 yılında babam ile birlikte Dentavita Diş Kliniği’ni hizmete soktuk” şeklinde konuştu.

Tedavide modern CEREC sistemi


Modern tıp teknolojinin geldiği son noktayı çok yakından takip ederek hastalarına hizmet verdiklerini ifadeIMG_7196 eden Göl, CEREC teknolojisinin önemine değinerek “Birçok tedavi tek seansta bitirilebilmektedir. Cerec sistemi buna verilebilecek en güzel örnek olur. Cerec, tek bir randevuda hastaya özel tamamen seramik veya zirkon restorasyonlar yapmaya yönelik bir sistemdir, protezin aynı gün hastaya takılmasına olanak sağlıyor. Birden fazla dişe kaplama yapmak uzun ve sıkıntılı bir süreç. Geçici protezler, provalar hastanın sosyal ilişkilerini ve hayatını da olumsuz etkiliyor. Şimdi tüm bunların aynı seansta yapılabilmesi mümkün. Bu sistemde dişlerin ölçüsü özel 3 boyutlu kamera ile direkt olarak hasta ağzından alınır. Geleneksel ölçü malzemelerine ihtiyaç duyulmaz. Ölçü aşamasından sonra, özel yazılımı ile yapmak istediğimiz restorasyonlar 3 boyutlu olarak hastanın beklentilerine ve ağzın anatomik yapısına uygun olarak tasarlanır. Daha sonra sistemin frezleme (milling) ünitesiyle bir diş en geç 15 dakika içerisinde mikronluk hassasiyette üretilir ve aynı seansta da hastanın ağzına takılır. Tedaviler tek seansta tamamlanabildiği için geçici dişlere, tekrarlayan seanslara gerek kalmaz ve zaman tasarrufu sağlanır” ifadelerini kullandı.

Uzman kadro, nitelikli hizmet


Denta Vita Diş Kliniği’nin alanında uzman bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Göl, “Şu an Dentavita Diş Kliniği’nde modern tıbbın ve teknolojinin geldiği son noktayı çok yakından takip ederek kliniğimizde hastalarımıza uyguluyor olmamız en büyük mutluluğumuz. Kliniğimizde branşında uzman 7 hekimimizle birlikte Diş Hekimliğinin tüm branşlarında hastalarımıza hizmet vermekteyiz.  Önem verdiğimiz konuların en başında hijyen gelmektedir. Araç ve gereçler el değmeden sterilizasyonun tüm kuralları uygulanarak kullanıma hazır hale getirilmektedir. Uluslararası standartlarda hizmet etmemizin sonucu olarak İSO 9001:2008 kalite belgesi almaya hak kazandık. Günümüzde diş hekimliği artık hem hastalar hem bizim için çok konforlu hale geldi. Gitmemek için türlü mazeret uydurduğumuz diş hekimlerinin kapısını çoğumuz yıllarca çalmayız bile. Tedavilerin uzun sürmesi ve zahmetli olması, diş hekimine gitmemek için öne sürdüğümüz en geçerli mazeretlerdendir. Ne var ki estetik-güzellik uğruna beklentilerin artması, bu beklentilere paralel olarak teknolojinin de gelişmesi, diş hekimine gitmeyi bile neredeyse zevkli hale getirir oldu” diye kaydetti.

%100 hasta memnuniyeti


Hasta memnuniyetinin kendileri için en önemli görev olduğuna vurgu yapan Göl, “Mesleğimize olan sevgimiz ve saygımızdan dolayı kliniğimizi ziyaret eden her hastamız ile özel olarak ilgilenmekte ve %100 hasta memnuniyeti için aşk ile çalışmaktayız. Hastalarımız ile olan ilişkimiz kliniğimizden çıktıktan sonra sona ermemekte ve bizlerle 7/24 iletişim halinde olabilmektedirler. Ağız ve diş sağlığı konusunda kaliteli, güvenilir ve iyi hizmet almanın herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de Denta Vita ailesi olarak bunun için çalışıyoruz. Yenilikçi, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla bölgemizde lider diş kliniği olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

CEREC’le neler yapılabilir?


Porselen Kaplamalar (Kronlar)

Porselen Laminalar

Porselen Köprüler

Porselen Inlay-Onlay

Zirkonyum Altyapılı Porselenler

Full Zirkonyum Restorasyonlar

İmplant için kişiye özel abutment (custom abutment)

Tüm bu işlemler için kullanılan cerec teknolojisi o denli rahattır ki hastanın koltuktan dahi kalkmasına gerek kalmadan süreç tamamlanır. Bu şekilde hastanın yüksek konfor altında tedavi almasına imkân tanınır. Estetik ve dayanıklı olmasının yanı sıra kullanılan seramik ve materyalin diş ve dişetleri ile uyumu noktasında da çok başarılı neticeler alınmaktadır.

Bilgi:


0212 242 12 24